Kale kāpostu salāti ar citrusaugļiem

Kale kāpostu salāti ar citrusaugļiem Foto: Kale kāpostu salāti ar citrusaugļiem

Sastāvdaļas

Porciju skaits - 4:

  • 200 g kale kāposti
  • 1 apelsīns
  • 2 klementīni

Ingvera mērce:

  • 1 ēd.k. baltvīna etiķis
  • 2 ēd. k. olīveļļa
  • 0,5 tējk. Santa Maria Ingvers (malts)
  • 0.2 tējk. Santa Maria Tellicherri melnie pipari

Pagatavošana

  1. Kale kāpostus sagriež sloksnēs.
  2. Citrusaugļus nomizo un sagriež mazākos gabaliņos. Pievieno bļodā ar kāpostiem.
  3. Pēc sagriešanas citrusaugļu sulas pārpalikumu pārlej citā bļodā.
  4. Bļodā ar citrusaugļu sulu iemaisa etiķi, olīveļļu, ingveru, sāli un Tellicherri piparus. Iegūto mērci pievieno salātiem.

Svaigi kale kāpostu salāti ar citrusaugļiem, piemēroti pasniegšanai kopā ar lasi, vistu un cūkgaļu.

Recepti piedāvā: Santa Maria un Paulig

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes