Kafijas pupiņas šokolādē

Kafijas pupiņas šokolādē Foto: Kafijas pupiņas šokolādē

Sastāvdaļas

  • 200 g tumšās šokolādes (60 % kakao)
  • 50 g svaigi grauzdētu kafijas pupiņu

Pagatavošana

  1. Šokolādi temperē: lielāko daļu izkausē, nedaudz atdzesē, pievieno atlikušo šokolādi, maisa, kamēr izkususi. Bet nevāra!
  2. Pupiņas pa vienai (uz karotītes) iemērc šokolādē, notecina un liek uz smalka režģa.
  3. Nogaida, līdz šokolāde sacietē.
  4. Atkārto šo procesu trīs reizes.

Padoms: kafijas pupiņas pirms glazēšanas apziež ar marcipānu vai šokolādes riekstu krēmu.

 

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes