Kafijas kūciņas

Kafijas kūciņas Foto: Kafijas kūciņas

Sastāvdaļas

Biskvītam:
 ● 2 olas
 ● 0,7 glāzes cukura
 ● 100 ml skābā krējuma
 ● 1 ēdamkarote šķīstošās kafijas pulvera + 1 ēdamkarote verdoša ūdens
 ● šķipsniņa malta kanēļa
 ● 1/2 glāzes miltu
 ● 1/2 glāzes kartupeļu cietes
 ● 1/2 tējkarotes sodas
Krēmam:
 ● saldais krējums
 ● pūdercukurs
 ● šķīstošās kafijas pulveris
Pārkaisīšanai:
 ● rīvēta šokolāde

Pagatavošana

  1. Olas sakuļ ar cukuru, pievieno skābo krējumu, sodu, kafiju un miltus.
  2. Vēlreiz visu sakuļ, masu lej taisnstūra veida veidnē, cep 170°C temperatūrā, 15 minūtes.
  3. Atdzesē, sagriež 2 daļās, liek vienu uz otras un, sagriež porciju gabalos.
  4. Gatavo krēmu - saldo krējumu sakuļ ar pūdercukuru.
  5. Kafijas pulveri ļoti nelielā ūdens daudzumā izšķīdina un pievieno saldā krējuma masai.
  6. Ja nepieciešams, pievieno saldā krējuma biezinātāju.
  7. Biskvītam uzklāj krēmu, virsū liek otru biskvītu, atkal uzklāj krēmu, pārkaisa ar rīvētu šokolādi.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes