Kadai Paneer

Sastāvdaļas

  • Paneer biezpiens
  • 4 tomāti
  • čilI pipars svaigs
  • 3 ķiploka daiviņas
  • sarkans sīpols
  • ingvera sakne
  • paprika
  • koriandra sēklas
  • Garam masala pasta
  • svaiga kinza
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Uzsildi eļļu pannā un pievieno sakapātus ķiplokus ar ingveru.
  2. Sautē, līdz jēlā smarža pazūd.
  3. Pievieno sakapātus tomātus un sautē līdz mīksti.
  4. Pēc tam, kad tomāti ir mīksti, pievieno koriandra pulveri un sakapātu čili.
  5. Cep līdz masa paliek bieza.
  6. Pievieno sagrieztu papriku un sīpolus. Sautē papriku kādas 7-10 minūtes.
  7. Tagad pievieno Garam masala pastu, samaisa. ievieno Paneer biezpienu.
  8. Beigās pievieno sakapātus zaļumus.Sajauc visu un sautē vēl kādas 2-3 minūtes.
  9. Pasniedz bļodā, ar svaigu mazi.

    Recepte tapusi sadarbībā ar Rīga TV24

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes