Sastāvdaļas
- Paneer biezpiens
- 4 tomāti
- čilI pipars svaigs
- 3 ķiploka daiviņas
- sarkans sīpols
- ingvera sakne
- paprika
- koriandra sēklas
- Garam masala pasta
- svaiga kinza
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Uzsildi eļļu pannā un pievieno sakapātus ķiplokus ar ingveru.
- Sautē, līdz jēlā smarža pazūd.
- Pievieno sakapātus tomātus un sautē līdz mīksti.
- Pēc tam, kad tomāti ir mīksti, pievieno koriandra pulveri un sakapātu čili.
- Cep līdz masa paliek bieza.
- Pievieno sagrieztu papriku un sīpolus. Sautē papriku kādas 7-10 minūtes.
- Tagad pievieno Garam masala pastu, samaisa. ievieno Paneer biezpienu.
- Beigās pievieno sakapātus zaļumus.Sajauc visu un sautē vēl kādas 2-3 minūtes.
- Pasniedz bļodā, ar svaigu mazi.
Recepte tapusi sadarbībā ar Rīga TV24
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!