Sastāvdaļas
- 500 g kabaču
- 3-4 kartupeļi
- 3 olas
- 2 glāzes augu eļļas
- 4 ēdamkarotes miltu
- 1 glāze skābā krējuma
- sāls, pētersīļi, lapu salāti
Pagatavošana
- Kabačus nomizo, rupji sarīvē.
- Kartupeļus nomizo, izvāra, sastampā biezenī.
- Kabačus un kartupeļu biezeni samaisa, pievieno 2 olas, sakapātus pētersīļus, 1 ēdamkaroti miltu, sāli, piparus.
- No iegūtās masas veido kotletes.
- Olas sakuļ, mērcē tajās kotletes, panē miltos.
- Kotletes cep ļoti sakarsētā augu eļļā.
- Gatavas kotletes liek šķīvjos, rotā ar lapu salātiem, atsevišķi pasniedz skābo krējumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!