Sastāvdaļas
- 2 lieli kabači
- 2 olas
- 180 g miltu
- sāls, pipari pēc garšas
- 2 ķiploka daiviņas
- augu eļļa
- 3 tomāti
- majonēze pēc garšas
- zaļumi
Pagatavošana
- Kabačus sarīvē, ķiplokus sarīvē, pievieno 2 olas, kārtīgi samaisa, pievieno miltus.
- Pannā sakarsē augu eļļu, liek pusi mīklas, izlīdzina, tas nedrīkst būt pārāk plāns, jo savādāk izjuks.
- Cep, kamēr tas kļūst zeltains, tad, izmantojot 2 lāpstiņas, to uzmanīgi apgriež otrādi.
- Cep 2 biskvītus.
- Ņem lielu trauku, liek tajā 1 biskvītu, uzklāj majonēzi, izkārto tomātu šķēlītes, uzkaisa zaļumus un ķiplokus.
- Liek virsū 2 biskvītu, uzklāj majonēzi, izkārto tomātu šķēlītes, uzkaisa zaļumus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!