Kabaču sautējums ar paprikām un sīpoliem ziemas krājumiem

Kabaču sautējums ar paprikām un sīpoliem ziemas krājumiem Foto: Kabaču sautējums ar paprikām un sīpoliem

Sastāvdaļas

  • 2.5 kg kabaču
  • 900 g tomātu
  • 500 g sīpolu
  • 1.3 kg kg paprikas
  • 2 ēdamkarotes 9%etiķa
  • 5 smaržīgu piparu graudiņu, pēc garšas
  • 200 g cukura
  • 1/2 - 2 ēdamkarotes sāls, pēc garšas

Pagatavošana

  1. Kabačus nomizojiet, izdobiet sēklas, mīkstumu sagrieziet gabaliņos.
  2. Papriku iztīra un sagriež 2 cm platās daiviņās.
  3. Sīpolu sagriez gredzenos.
  4. Tomātus noplucina, nomizo un samalt gaļasmašīnā.
  5. Tomātu biezeni liek vārīties, kad uzvārījies pieber cukuru, sāli. piparus un samazina uguni.
  6. Pēc 5 minūtēm pievienojiet kabačus, vel pēc 15 minūtēm - paprikas.
  7. Karsējiet vel 5 minūtes, tad pieber sīpolus.
  8. Pēc 15 minūtēm pielej etiķi.
  9. Visu samaisa un lieciet sagatavotās sterilizētas burkās.
  10. Burkas aizvākojiet, atdzesējiet un apgāziet otrādi.
  11. Uzglabājiet vēsā tumšā vietā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes