Kabaču pica

Kabaču pica Foto: Kabaču pica

Sastāvdaļas

  • 2 kabači
  • 1 glāze izsijātu miltu
  • 3 olas
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 1 tomāts
  • siers
  • sāls
  • dilles
  • augu eļļa
  • 1 olas dzeltenums

Pagatavošana

  1. Kabačus nomizo, sarīvē uz rupjās rīves.
  2. Pievieno olas, sakapātas dilles, miltus, samaisa, pieber sāli.
  3. Picas veidni ietauko ar eļļu, liek kabaču masu, virsū liek tomātu gredzentiņus, uzklāj sakultu olas dzeltenumu.
  4. Cep 180°C temperatūrā, 30 minūtes, tad uzkaisa sarīvētu sieru un turpina cept vēl 5 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes