Sastāvdaļas
- 1,5 kg kabacis (svars norādīts nemizotiem kabačiem)
- 60 g manna
- 40 g milti
- 2 olas
- 40 g rīvētais cietais siers
- 2-3 daiviņas ķiploka
- 1 ēdamkarote sakapātas dilles
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Nomizojam kabaci un izņemam sēklas.
- Sarīvējam un nospiežam no kabača šķidrumu.
- Pie sarīvētā kabača pievieno mannu, miltus, cieto sieru, olas, sakapātas dilles, izspiestu ķiploka daiviņu un sāli pēc garšas.
- Labi izmaisa un liek cepties iepriekš uzkarsētā pannā ar nelielu daudzumu eļļas.
Receptes un foto autore: Aina Pitrāne
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!