Sastāvdaļas
- 1 kg kabaču
- 1/2 kg sīpolu
- 250 g cukura
- 150 - 180 ml 9% etiķa
- 4 ķiploka daiviņās
- 1 1/2 ēdamkarotes karija pulvera
- 1 ēdamkarote vidēji pikanto sinepju
- 250 ml ūdens
Pagatavošana
- Nomizotus kabačus sagriež šķēlītes, nomizotus sīpolus - ripiņās, ķiplokus - četrās daļās.
- Katlā uzvāra ūdeni, etiķi un cukuru, ieber dārzeņus, pievieno garšvielas un uz lēnas uguns vara aptuveni 5 - 7 minūtes.
- Karstus dārzeņus ar marinādi pilda burkās, pasterizē aptuveni 15 minūtes 80 - 85 grādu temperatūrā un aizvāko.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!