- Ja nav pagraba, tad izvēlaties tādas receptes, kurās ir daudz konservējošo produktu (etiķis, sāls, cukurs).
- Pilsētas dzīvoklim derēs konservi, kas tiek pasterizēti vai sterilizēti, - tie nebojāsies istabas temperatūra.
- Ja tomēr sāk bojāties, vairumā gadījumu vaina ir vai nu nekvalitatīvos dārzeņos, vai tīrības noteikumu neievērošanā, vai nepietiekamā karsēšanā.
- Skābētus vai sālītus produktus vēlams uzglabāt aukstumā 6 - 7 grādi.
- Piemēram: skābēti gurķi ir jāpasterizē - tad tos var uzglabāt arī vēsākā telpā.
Kā uzglabāt konservējumus pilsētas apstākļos?
Foto: Kā uzglabāt konservējumus pilsētas apstākļos?
... reizes