Sastāvdaļas
- 2 olas
- 1 glāze cukura
- 1 glāze jogurta
- vanilīns
- 1 tējkarote sodas
- 1,5 glāzes miltu
- džems pildījumam vai jebkurš cits ievārījums
- pūdercukurs
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 200 °C temperatūrai.
- Olas sakuļ ar cukuru, vanilīnu.
- Jogurtam pievieno sodu, samaisa.
- Jogurta maisījumu pievieno olu maisījumam - sakuļ.
- Pievieno miltus, sakuļ mīklu.
- Mīklai jābūt šķidrai.
- Veidni ietauko, vai ieklāj cepamo papīru.
- Veidnē vienmērīgā kārtā lej mīklu.
- Veidni liek krāsnī, cep 7-8 minūtes, kamēr biskvīts kļūst nedaudz rozā.
- Biskvītu izņem no veidnes, apgriež ar rozā pusi uz mitras drānas.
- Ātri uzklāj džemu un ar drānas palīdzību sarullē.
- Ruleti mazliet atdzesē.
- Noņem drānu un ruleti pārkaisa ar pūdercukuru.
- Ja vēlas, pildījumam var izmantot vārītu iebiezināto pienu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!