Kā izcept garšīgus vistas spārniņus?

Kā izcept garšīgus vistas spārniņus? Foto: Kā izcept garšīgus vistas spārniņus?
  1. Lai spārniņi apceptos vienmērīgi un visām pusēm, tos labāk cept cepeškrāsnī uz restītēm vidējā augstumā.
  2. Apakšā jāpaliek plāts, lai marināde nepil krāsnī.
  3. Lai spārniņi nesažūstu, tie ik pa laikam jāapziež ar atlikušo marinādi.
  4. Ja velies kraukšķīgu garoziņu, spārniņus apviļā sadrupinātas kukurūzas pārslās.
  5. Tie ir jāapcep uz pannas 2 ēdamkarotēs sakarsētas eļļas un jāapkaisa ar sāli un maltiem pipariem.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes