Jūras zivs skābajā krējumā

Jūras zivs skābajā krējumā Foto: Jūras zivs skābajā krējumā

Sastāvdaļas

  • 1 kg jūras zivs filejas
  • 1 sīpols
  • 250 ml skābā krējuma
  • milti
  • saulespuķu eļļa
  • sāls, pipari, zaļumi

Pagatavošana

  1. Zivs fileju sagriež porciju gabalos, uzber sāli, atstāj uz 10 minūtēm.
  2. Sīpolu sagriež pusgredzenos, cep saulespuķu eļļā.
  3. Zivs filejas gabalus apviļā miltos, cep saulespuķu eļļā, no abām pusēm, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
  4. Sakarsētā, ietaukotā pannā liek zivs gabalus, virsū liek ceptos sīpolus, uzlej skābo krējumu, uzber piparus. 
  5. Pannai uzliek vāku, cep uz mazas uguns, 20-25 minūtes.
  6. Gatavu ēdienu pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes