Sastāvdaļas
- 1 kg jūras zivs filejas
- 1 sīpols
- 250 ml skābā krējuma
- milti
- saulespuķu eļļa
- sāls, pipari, zaļumi
Pagatavošana
- Zivs fileju sagriež porciju gabalos, uzber sāli, atstāj uz 10 minūtēm.
- Sīpolu sagriež pusgredzenos, cep saulespuķu eļļā.
- Zivs filejas gabalus apviļā miltos, cep saulespuķu eļļā, no abām pusēm, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
- Sakarsētā, ietaukotā pannā liek zivs gabalus, virsū liek ceptos sīpolus, uzlej skābo krējumu, uzber piparus.
- Pannai uzliek vāku, cep uz mazas uguns, 20-25 minūtes.
- Gatavu ēdienu pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!