Jūras zivs podiņos

Jūras zivs podiņos Foto: Jūras zivs podiņos

Sastāvdaļas

  • 500 g jūras zivs
  • 1 sīpols
  • sviests
  • 2-3 kartupeļi
  • 1-2 ēdamkarotes tomātu pastas
  • 2 nelieli skābēti gurķi
  • 2-3 ēdamkarotes saldā krējuma
  • naža gals maltu čili piparu
  • 2 ēdamkarotes sakapātu loku
  • 1 glāze ūdens

Pagatavošana

  1. Sīpolu sīki sakapā un apcep sviestā.
  2. Apcepto sīpolu liek keramikas podiņos, pievieno mazliet maltu čili piparu, ūdeni, nevārītus sagrieztus kartupeļus.
  3. Podiņus pakarsē krāsnī, kad kartupeļi kļuvuši mīksti, pievieno tomātu pastu, šķēlītēs sagrieztus skābētus gurķus, gabaliņos sagrieztu zivi.
  4. Uzber sāli, pārlej ar saldo krējumu, podiņiem uzliek vāciņus, turpina karsēt.
  5. Pirms pasniegšanas, pārkaisa ar sakapātiem lokiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes