Sastāvdaļas
- 450 g lielu jūras ķemmīšu
- šķipsniņa sāls
- svaigi malti melnie pipari
- 4 ēdamkarotes sviesta
- 1/2 glāzes cukura
- 1/2 glāzes baltā vīna
- 1 citrona sula
- 1 ēdamkarote smalki sagrieztu pētersīļu zaļumu
- 1 ēdamkarote citronu miziņu
Pagatavošana
- Jūras ķemmītes nosusina un apkaisa ar sāli un pipariem.
- Sviestu izkausē uz mazas uguns.
- Jūras ķemmītes apviļā cukura, sāls un piparu maisījumā un liek uz pannas.
- Cep no katras puses pa 2 minūtēm.
- Izņem no pannas un tajā pašā pannā lej vīnu un citrona sulu un nedaudz pavāra.
- Tad izlej jūras ķemmītēm, pārkaisa zaļumus un citrona miziņu un uzreiz pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!