Jogurta torte bez cepšanas

Jogurta torte bez cepšanas Foto: Jogurta torte bez cepšanas

Sastāvdaļas

  • 150 g biskvīta cepumu
  • 100 g sviesta
Pildījumam:
  • 1 glāze želatīna
  • 650 g konservētu persiku
  • 100 g cukura
  • 450 g jogurta bez piedevām
  • 250 g trekna, bieza saldā krējuma
  • 1 citrona sula un rīvēta miziņa

Pagatavošana

  1. Veidnē ieklāj cepamo papīru.
  2. Cepumus sadrupina, samaisa ar sviestu, masu blīvi liek veidnē, atdzesē.
  3. Želatīnu aplej ar aukstu vārītu ūdeni, atstāj uz 40 minūtēm.
  4. Persikus samaisa ar cukuru, daļu atstāj rotāšanai.
  5. Pievieno pusi uzbriedinātā želatīna, samaisa un 3/4 liek uz atdzesētās cepumu pamatnes, vēlreiz atdzesē.
  6. Jogurtu samaisa ar citrona sulu, rīvētu citrona miziņu un 2 ēdamkarotēm cukura.
  7. Pievieno atlikušo uzbriedināto želatīnu, sakultu saldo krējumu, liek virsū cepumu pamatnei.
  8. Virsū liek atlikušo želeju, rotā ar persikiem.
  9. Gatavu torti liek ledusskapī uz 3 stundām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes