Sastāvdaļas
- 150 g biskvīta cepumu
- 100 g sviesta
Pildījumam:
- 1 glāze želatīna
- 650 g konservētu persiku
- 100 g cukura
- 450 g jogurta bez piedevām
- 250 g trekna, bieza saldā krējuma
- 1 citrona sula un rīvēta miziņa
Pagatavošana
- Veidnē ieklāj cepamo papīru.
- Cepumus sadrupina, samaisa ar sviestu, masu blīvi liek veidnē, atdzesē.
- Želatīnu aplej ar aukstu vārītu ūdeni, atstāj uz 40 minūtēm.
- Persikus samaisa ar cukuru, daļu atstāj rotāšanai.
- Pievieno pusi uzbriedinātā želatīna, samaisa un 3/4 liek uz atdzesētās cepumu pamatnes, vēlreiz atdzesē.
- Jogurtu samaisa ar citrona sulu, rīvētu citrona miziņu un 2 ēdamkarotēm cukura.
- Pievieno atlikušo uzbriedināto želatīnu, sakultu saldo krējumu, liek virsū cepumu pamatnei.
- Virsū liek atlikušo želeju, rotā ar persikiem.
- Gatavu torti liek ledusskapī uz 3 stundām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!