Sastāvdaļas
- 4 jēra kotletes
- tauki cepšanai
Mērcei:
- 500 g sīpolu
- 1 ēdamkarote sviesta
- 1 tējkarote tomātu pastas
- sāls un pipari pēc garšas
- mazliet buljona
Pagatavošana
- Sīpolus smalki sagriež un mazliet apcep sviestā.
- Pēc tam pieliek tomātu pastu. pieber sāli, piparus, pielej mazliet buljona un vāra sīpolus uz mazas liesmas.
- Izvārīto biezeni izberž caur sietu.
- Kotletes apcep no abām pusēm sviestā uz stipri sakarsētas pannas, uzber sāli un piparus.
- Katru kotleti pārlej ar iepriekš pagatavoto mērci un tūlīt liek galdā.
- Piedevām var pasniegt taukos ceptus kartupeļus vai irdenus vārītus rīsus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!