Jēra gaļas šnicele

Jēra gaļas šnicele Foto: Jēra gaļas šnicele

Sastāvdaļas

  • 800 g jēra gaļas
  • 1 ola
  • sāls
  • garšvielas
  • rīvmaize
  • sarīvēts siers
  • tauki cepšanai
  • sviests pārliešanai
  • zaļumi pēc garšas

Pagatavošana

  1. Jēra gaļu sagriež šķēlēs, izdauza, uzkaisa sāli, piparus, apmērcē sakultā olā un apviļā rīvmaizē, kam pievienots nedaudz sarīvēta siera.
  2. Sakarsētos taukos šniceli cep brūnu, pasniedzot pārlej ar sviestu, pārkaisa ar sarīvētu sieru un sakapātiem zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes