Jēra gaļas sautējums ar svaigiem kāpostiem

Jēra gaļas sautējums ar svaigiem kāpostiem Foto: Jēra gaļas sautējums ar svaigiem kāpostiem

Sastāvdaļas

  • 600 g jēra gaļas
  • 1 kg svaigu kāpostu
  • 3 tomāti
  • sāls, ķimenes pēc garšas
  • tauki
  • 1 ēdamkarote miltu

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež gabaliņos , taukos apcep brūnu, saliek katliņā , pārlej ar buljonu un sautē pusmīkstu.
  2. Pievieno sagrieztus svaigus kāpostus ar ķimenēm un tomātus, vāra, kamēr viss gatavs.
  3. Pēdīgi mērci uztumē, garšas pēc var pielikt arī sakapātus zaļumus.
  4. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes