Jēra gaļas sautējums ar saknēm

Jēra gaļas sautējums ar saknēm Foto: Jēra gaļas sautējums ar saknēm

Sastāvdaļas

  • 600 g jēra gaļas
  • 600 g burkānu
  • 200 zirņu
  • 200 g grieztas pupiņas
  • 3 tomāti
  • sāls, ķiploki, sīpoli, pētersīļi, dedzināts cukurs pēc garšas
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 1 ēdamkarote skābā krējuma
  • tomātu mērce pēc izvēles
  • kartupeļi pie pasniegšanas

Pagatavošana

  1. Jēra gaļu sagriež gabaliņos, taukos vai sviestā apcep brūnu, saliek katliņā, pārlej ar buljonu un aizvākota traukā sautē pusmīkstu.
  2. Tad pievieno sagrieztas saknes, pārējās piedevas, garšvielas un turpina sautēšanu, līdz viss gatavs.
  3. Pēdīgi pieliek miltu tumi un uzkarsē.Garšas pēc, ja vēlas, pievieno skābu krējumu, tomātu mērci un mazliet dedzinātu cukuru.
  4. Pasniedz ar novārītiem kartupeļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes