Sastāvdaļas
- 500 g jēra gaļas mīkstuma
- 150 g sīpolu
- 150 g svaigu tomātu
- 25 g tomātu biezeņa
- 50 g 4% etiķa
- sarkanie pipari
- melnie pipari
- citronskābe
Pagatavošana
- Jēra gaļai atgriež plēves, gaļu sagriež četrstūra gabaliņos.
- Stikla traukā kārtam liek gaļas gabaliņus, pārkaisa ar sagrieztiem sīpoliem, sarkanajiem pipariem un sāli, pārlaista ar etiķi, citronskābes ūdeni.
- Noslogo uz laiku no 6 līdz 24 stundām.
- Pēc tam gaļas gabaliņus pārziež ar tomātu pastu vai biezeni, apkaisa ar sarkanajiem pipariem un saver uz iesma kopā ar sīpolu un tomātu gabaliņiem.
- Cep uz kvēlojošām oglēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!