Sastāvdaļas
- 850 g jēra gaļas (vislabāk kakla daļas)
- 2 sīpoli
- 3 ēdamkarotes sviesta
- 2 tējkarotes miltu
- naža gals kanēļa
- 150 g žāvētu plūmju
- 1 tējkarote cukura
- sāls
- pipari
Pagatavošana
- Gaļu sagriež strēmelēs.
- Sīpolus viegli apcep, pievieno gaļu un apcep.
- Pārkaisa ar miltiem un garšvielām, visu apmaisa.
- Pārlej ar karstu ūdeni tā, lai tas pilnībā pārklātu gaļu, un aizvākota traukā sautē uz lēnas uguns.
- Īsi pirms sautēšanas beigām pievieno plūmes bez kauliņiem un cukuru.
Pasniedz ar irdeniem rīsiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!