Jaungada deserts bez cepšanas "Egļu čiekuri"

Jaungada deserts bez cepšanas "Egļu čiekuri" Foto: Jaungada deserts bez cepšanas "Egļu čiekuri"

Sastāvdaļas

  • 160 g glazētu kukurūzas pārslu
  • 100 g valriekstu (sasmalcinātu)
  • 1 bundža (370-380 g) vārīta kondensētā piena
  • 2 ēdamkarotes pūdercukura

Pagatavošana

  1. Samaisa kukurūzas pārslas, sasmalcinātus riekstus un kondensēto pienu.
  2. Konusveida glāzes ar ietilpību 70-80 ml iekšā samitrina ar ūdeni un katrā liek iegūto maisījumu, viegli sablīvējot.
  3. Liek ledusskapī uz 3 stundām.
  4. Pēc 3 stundām uzmanīgi izņem no glāzēm gatavos "čiekurus", apgriežot uz leju.
  5. Uz šķīvja liek "čiekurus" un caur sietiņu pārkaisa ar pūdercukuru.

    Vienkāršākais Jaungada deserts bez cepšanas, kas patiks pieaugušajiem, gan bērniem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes