Sastāvdaļas
- 1 paciņa cepumu (manā gadījumā pilngraudu BIO ar melasi, Country Life)
- 2 paciņas vājpiena biezpiena (o,5%)
- 1 paciņa grieķu jogurta (manā gadījumā Annele)
- 2 kausiņi proteīna ar vaniļas garšu
- 2 piliens sukralozes (cukura aizvietotājs)
- 2 saujas rozīņu
- 3 šokolādes gabaliņi, lai var uztaisīt sirsniņas (manā gadījumā tumšā šokolāde Torras bez cukura)
Pagatavošana
- Sajaucu biezpienu, jogurtu, cukura aizvietotāju un proteīnu. Darīju to blenderī, lai masa būtu vienmērīgāka un gaisīgāka. Piebēru klāt rozīnes.
- Tad stikla traukā liku cepumu kārtu, virsū biezpiena masu, vēl cepumu kārtu un vēl biezpiena masu. Kopumā man sanāca trīs kārtas.
- Virsū uzbēru cepumu drupačas un no sarīvētās tumšās šokolādes izveidoju sirsniņas.
- Apsedzu ar plēvi un ieliku ledusskapī līdz rītam, lai kūka iesūktos! Dažas stundas pacietības un varēs ēst brokastīs!
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!