Ievārījuma – kefīra kūka

Ievārījuma – kefīra kūka Foto: Ievārījuma – kefīra kūka

Sastāvdaļas

  • 1 glāze kefīra
  • 1 glāze cukura
  • 2 glāzes miltu ( ja nepieciešams nedaudz vairāk)
  • 1/2 glāzes bieza ievārījuma
  • 2 olas
  • 100 g margarīna
  • 1 tējkarote sodas, dzēsta ar etiķi

Pagatavošana

  1. Margarīnu izkausē un atdzesē.
  2. Pievieno kefīru un ievārījumu, sajauc.
  3. Pievieno olas, saputotas ar cukuru, un sodu. Visu kārtīgi sajauc, pievieno miltus.
  4. Pēc vēlēšanās var pievienot rozīnes vai riekstus.
  5. Masu liek ietaukotā veidnē un cep 180 °C temperatūrā 30 - 40 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes