KARSTMAIZES AR PAPRIKU

KARSTMAIZES AR PAPRIKU Foto: KARSTMAIZES AR PAPRIKU

Sastāvdaļas

     4 porcijām

  • 8 tējkarotes pesto

  • 80 g sviesta

  • 16 šķēles “Kungu” tostermaizes

  • 250 g rīvēta Alpu siera

  • 1 zaļā paprika

  • 1 mazs sarkanais sīpols

  • ½ tējkarotes sāls

  • ½ tējkarotes svaigi malti melnie pipari

Pagatavošana

  1. Papriku sagriež mazos gabaliņos, sīpolu smalki sakapā. Bļodā sajauc kopā sagrieztos dārzeņus, rīvētu sieru, sāli un piparus.

  2. Tostermaizes no vienas puses noziež ar pesto, no otras ar sviestu.

  3. Sviestu atstājot maizītes ārpusē, bet pesto iekšpusē, starp divām tostermaizes šķēlēm kārto gatavo maisījumu.

  4. Maizes cep karstmaižu pannā, bet, ja tādas nav, uz vidēji augstas uguns uzkarsē pannu, tajā liek sagatavotās maizes, pa virsu uzliek slogu – kādu smagu katlu vai pannu, un cep aptuveni 4–5 minūtes no katras puses.

  5. Pasniedz vēl karstas, lai izbaudītu staipīgo sieru, vai sapako līdzņemšanas maltītei. 

    Recepte veidota pēc AS “Hanzas Maiznīcas” pasūtījuma.

    Iedvesmojies gardām receptēm: www.hm.lv/receptes

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes