Hamburgas kliņģeris

Hamburgas kliņģeris Foto: Hamburgas kliņģeris

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes piena
  • 600 g miltu
  • 100 g cukura
  • 25 g rauga
  • 200 g sviesta vai margarīna
  • rīvmaize
  • sāls

Pagatavošana

  1. Sagatavo raudzēto lapu mīklu.
  2. Mīklu izlietne 2 cm biezu, sadala 50 lielos gabaliņos.
  3. Izveido garenus kliņģerus, apakšējo pusi apviļā rīvmaizē, liek uz sagatavotas plāts 1 cm vienu no otra, uzraudzē, pārziež ar ūdeni, pārkaisa ar drumstalām, kuras gatavo kā drumstalu maizītei.
  4. Cep vidējā siltumā apmēram 10 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes