Gurķu skābēšana ar citiem dārzeņiem (asorti)

Gurķu skābēšana ar citiem dārzeņiem (asorti) Foto: Gurķu skābēšana ar citiem dārzeņiem (asorti)

Sastāvdaļas

  • gurķi
  • tomāti
  • patisoni
  • dārzeņi
  • garšaugi

Pagatavošana

  1. Gurķus var skābēt kopā ar daudziem dārzeņiem: zaļiem, bālganiem tomātiem, maziem nepāraugušiem patisoniem un kabačiem, baklažāniem u. c.
  2. Parasti dārzeņus ievieto starp gurķiem trauka vidū, bet tomātus var ievietot visā trauka tilpumā.
  3. Skābējot šādus asorti, par garšaugiem ieteicams izmantot baziliku un lauru lapas.
  4. Skābēti gurķi kopā ar zaļiem un bālganiem tomātiem uzglabājas labāk nekā ieskābēti vieni paši.
  5. Sālsūdens pagatavošana un pārliešana tāda pati, kā skābējot gurķus vienus pašus bez dārzeņu piejaukuma.
  6. Nav ieteicams gurķus skābēt kopā ar gataviem sarkaniem tomātiem, jo tie paliek mīksti, izjūk.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes