Sastāvdaļas
- 800 g liellopu gaļas mīkstuma
- 1 kg kartupeļu
- 50 g sviesta
- 2 sīpoli
- 4 paprikas pākstis
- 4 tomāti
- 100 ml sausa sarkanvīna
- 2 ēdamkarotes miltu
- puse tējkarotes maltu sarkano piparu
- puse tējkarotes majorāna
- puse tējkarotes maltu melno piparu
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Sīpolus sīki sagriež un sviesta apcep zeltainus.
- Pārkaisa ar sarkanajiem pipariem, sajauc gabaliņos sagrieztu gaļu un garšvielām.
- Pielej nedaudz ūdens un, nepārtraukti maisot, sautē.
- Kad šķidrums gandrīz pilnībā novārījies, pielej vīnu.
- Kad gaļa kļuvusi mīksta, pievieno kubiņos sagrieztu papriku, un pēc 10 minūtēm - tomātus.
- Visu pārlej ar ūdeni un sautē, kamēr gaļa un dārzeņi pilnībā gatavi. Pasniedz podiņos.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!