Grūbu biezputra ar āboliem

Grūbu biezputra ar āboliem Foto: Grūbu biezputra ar āboliem

Sastāvdaļas

  • 1/2 glāzes grūbu
  • 3 saldskābi āboli
  • 2½ glāzes ūdens
  • 1 glāze ābolu sulas
  • 3 ēdamkarotes cukura
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Grūbas vairākas stundas mērcē auksta ūdenī, tad ieber verdošā ūdenī, pieliek sāli un vāra, pa reizei apmaisot, kamēr grūbas mīkstas.
  2. Ābolus nomizo, sagriež un pieliek biezputrai, pieber cukuru, pielej sulu un pasautē.
  3. Biezputru pasniedz aukstu ar pienu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes