Grillētas teļa nieres

Grillētas teļa nieres Foto: Grillētas teļa nieres

Sastāvdaļas

  • 200 g teļu nieru
  • 40 g speķa
  • 2 ēdamkarotes auksti spiestas eļļas
  • malti melnie pipari
  • sāls

Pagatavošana

  1. Nieres gareniski pārgriež uz pusēm, 30 minūtes mērcē aukstā ūdenī, nosusina un sagriež šķēlēs.
  2. Speķi sagriež plānās šķēlītēs un saritina.
  3. Nieres pārmaiņus ar speķa ritulīšiem sasprauž uz iesmiņiem un pārziež ar eļļu.
  4. Liek sakarsēta grillā un cep 7 minūtes.
  5. Pirms pasniegšanas uzkaisa sāli un piparus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes