Grillēta menca

Grillēta menca Foto: Grillēta menca

Sastāvdaļas

  • 2 šķēles svaigas mencas filejas
  • 1/2 citrona sulas
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • eļļa

Pagatavošana

  1. Atlaidinātu zivi ātri noskalo aukstā ūdenī, nosusina, aprasina ar citrona sulu uz uz 15 minūtēm noliek ievilkties.
  2. Grillu sakarsē, režģi pārziež ar eļļu, pannā ielej 1/8 l silta ūdens.
  3. Automātiku noregulē uz vidēju karstuma pakāpi.
  4. Zivi pārziež ar eļļu un katru šķēles pusi grillē 7 minūtes.
  5. Vairākas reizes pārziež ar izkausētu sviestu.

Pasniedz ar frī kartupeļiem, zaļajiem lapu salātiem un pikantu mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes