Griljēžas rulete ar dzērvenēm

Griljēžas rulete ar dzērvenēm Foto: Griljēžas rulete ar dzērvenēm

Sastāvdaļas

Krēmam:

  • 200 ml saldais krējums
  • 200 g svaigais siers
  • sauja karamelizēti zemesrieksti
  • rīvētas dzērvenes ar cukuru (derēs arī dzērveņu ievārījums bet tas noteikti būs saldāks)

Ruletes virsai:

  • 70 g melnās šokolāde
  • 70 g saldais krējums
  • dažas saujas karamelizēti zemesrieksti
  • cukurs (labāk pūdercukurs) pēc garšas (liku pāris ēdamkarotes, jo pievienoju karamelizētus riekstus)

Pagatavošana

  1. Izcep un atdzesē biskvītu - biskvīta recepte pieejama Instagram - Santas Saldā Virtuve. Biskvītam pievienoju nedaudz sarkanās krāsvielas, lai biskvīts iegūtu nedaudz rozīgu toni.
  2. Saldo krējumu saputo ar svaigo sieru, un cukuru. Iemaisa zemesriekstus.
  3. Biskvītu pārsmērē ar dzērvenēm, krēmu un satin ruletē.
  4. Saldo krējumu uzsilda līdz pirmajam burbulim, pārlej šokolādei.
  5. Pēc dažām min samaisa viendabīgā masā. Pārlej ruletei, pārkaisa ar zemesriekstiem.
  6. Liek uz dažām stundām (vai labāk nakti) ledusskapī.

Receptes un foto autore: Santas Saldā Virtuve

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes