Sastāvdaļas
- 4 laša gabali
- 2 bumbieri
- 3 kivi
- 6 ēdamkarotes žāvētu dzērveņu
- 3-4 ēdamkarotes sakapātu loku
- 2 ēdamkarotes citrona sulas
- 3 ēdamkarotes medus
- 3 ēdamkarotes sagrieztu svaigu piparmētru lapiņu
Pagatavošana
- Kivi un bumbierus sagriež gabaliņos.
- Sagrieztos augļus liek bļodā, pievieno lokus un piparmētru lapiņas, žāvētās dzērvenes.
- Pārlej ar medu, kas samaisīts ar citrona sulu, pieber sāli, piparus pēc garšas - samaisa.
- Noliek malā uz 30 minūtēm, ik pa brīdim apmaisa.
- Laša gabalus apsāla, sapiparo no abām pusēm, grilē 2-3 minūtes, no visām pusēm.
- Lasi pasniedz ar sagatavoto mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!