Grilētas kukurūzas vālītes

Grilētas kukurūzas vālītes Foto: Grilētas kukurūzas vālītes

Sastāvdaļas

  • 2 tējk. Santa Maria Kajēnas pipari
  • 1 tējk. Santa Maria Čili pulveris
  • 1 tējk. Santa Maria BIO malta paprika
  • 100 g nesālīts sviests, mīkstināts
  • 1 gab. laims, sarīvēta miziņa
  • 2 ēd.k. laima sula
  • 4 gab. kukurūzas vālīte

Pagatavošana

  1. Samaisiet bļodā pusi no sviesta ar garšvielām, sarīvētu laima miziņu un laima sulu. Ierīvējiet katru kukurūzas vālīti ar sviesta maisījumu un ietiniet alumīnija folijā.
  2. Cepiet alumīnija iepakojumus pie 180 °C 30 minūtes.
  3. Izņemiet vālītes no krāsns un pārklājiet ar atlikušo sviesta maisījumu.
  4. Grilējiet vālītes, līdz tās ir zeltaini brūnas, grila pannā vai uz grila.


Krāsnī pagatavotas kukurūzas vālītes ar brīnišķīgu garšvielu sviestu ar Kajēnas pipariem, laimu un čili. Vālītes tiek ātri apceptas uz grila pannas vai grila, lai iegūtu patīkamu, kraukšķīgu virsmu. Labs papildinājums gan Tex Mex, gan grilētiem ēdieniem.

Recepti piedāvā: Santa Maria Latvija.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes