Grilētas cūkgaļas šķēles viskija marināde

Grilētas cūkgaļas šķēles viskija marināde Foto: Grilētas cūkgaļas šķēles viskija marināde

Sastāvdaļas

  • 8 cūkgaļas karbonādes šķēles
  • 150 ml olīveļļas
  • 100 ml apelsīnu sulas
  • 2 - 3 ēdamkarotes viskija

Pagatavošana

  1. Bļodā eļļu rūpīgi sakuļ ar pārējiem produktiem.
  2. Ieliek gaļas šķēles un apviļā tā, lai katra būtu viscaur pārklāta ar marinādi. Atstāj, lai 4 stundas marinējas.
  3. Pēc tam marinādi viegli nosusina un grilē gaļas šķēles no abām pusēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes