Griķu sautējums ar malto gaļu un dārzeņiem

Griķu sautējums ar malto gaļu un dārzeņiem Foto: Griķu sautējums ar malto gaļu un dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 150 g griķu putraimu
  • 250-300 g maltās gaļas
  • 1 sīpols
  • 2 ēdamkarotes tomātu pastas
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 neliels burkāns
  • 2-3 ēdamkarotes augu eļļas

Pagatavošana

  1. Griķus noskalo, apgrauzdē sakarsētā pannā, sviestā.
  2. Cep sīki sakapātu sīpolu, malto gaļu, rīvētu burkānu uz rupjās rīves, kamēr kļūst zeltaini.
  3. Pievieno tomātu pastu, samaisa.
  4. Pie gaļas un dārzeņiem liek griķus, uzlej verdošu ūdeni tā, lai griķi būtu nedaudz zem ūdens līmeņa, uzber sāli.
  5. Sautē uz lēnas uguns, uzliekot vāku.
  6. Gatavam sautējumam pievieno sīki sakapātus ķiplokus, samaisa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes