Greipfrūtu deserts ar bezē

Sastāvdaļas

  • 2 greipfrūti
  • 2 olu baltumi
  • 100 g cukura

Pagatavošana

  1. Greipfrūtu sagriež horizontāli tā lai paliek lielākā daļa.
  2. Ar nazi uzmanīgi izņem greipfrūta gabaliņus, atdala baltās plēvītēs. 
  3. Greipfrūta mīkstumu ar sulu saliek greipfrūta miziņā.
  4. Putojamo trauku ieziež ar greipfrūta sulu.
  5. Olu baltumus saputo ar cukuru un pildām greipfrūtu veidojot cepurīti.
  6. Tos liek cepam traukā sakarsētā cepeškrāsnī( grila režīmā 220*С-240*С) 5-7 minūtes.
  7. Līdz cepurītes kļūst zeltaini-brūnas.

Recepti piedāvā: videovirtuve.lv

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes