Grauzdēta maize ar šķiņķi

Grauzdēta maize ar šķiņķi Foto: Grauzdēta maize ar šķiņķi

Sastāvdaļas

  • 1/2 paciņa Holandes mērces
  • 50 g vārīta šķiņķa
  • pimenta pulveris
  • kaltēta bazilika
  • 2 olu dzeltenumi
  • 1 ēdamkarote krējuma
  • 2 šķēles grauzdētas baltmaizes
  • 2 nelieli tomāti
  • 2 ēdamkarotes rīvēta siera
  • svaigas bazilika lapiņas
  • sāls

Pagatavošana

  1. Pagatavo Holandes mērci, pieliek gabaliņos sagrieztu šķiņķi un garšvielas. Rūpīgi samaisa.
  2. Katliņu noņem no plīts. Mērcei pieliek ar krējumu saputotus olu dzeltenumus.
  3. Maizes šķēles apgrauzdē no apakšpuses, virspusi pārziež ar sagatavoto krēmu.
  4. Uzliek tomātu šķēles un pārkaisa ar sarīvētu sieru.
  5. Maizītes apcep cepeškrāsnī un izrota ar bazilika lapiņām. Pasniedz karstas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes