Sastāvdaļas
- 1/2 paciņa Holandes mērces
- 50 g vārīta šķiņķa
- pimenta pulveris
- kaltēta bazilika
- 2 olu dzeltenumi
- 1 ēdamkarote krējuma
- 2 šķēles grauzdētas baltmaizes
- 2 nelieli tomāti
- 2 ēdamkarotes rīvēta siera
- svaigas bazilika lapiņas
- sāls
Pagatavošana
- Pagatavo Holandes mērci, pieliek gabaliņos sagrieztu šķiņķi un garšvielas. Rūpīgi samaisa.
- Katliņu noņem no plīts. Mērcei pieliek ar krējumu saputotus olu dzeltenumus.
- Maizes šķēles apgrauzdē no apakšpuses, virspusi pārziež ar sagatavoto krēmu.
- Uzliek tomātu šķēles un pārkaisa ar sarīvētu sieru.
- Maizītes apcep cepeškrāsnī un izrota ar bazilika lapiņām. Pasniedz karstas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!