Goldšteinas kapātais bifšteks

Goldšteinas kapātais bifšteks Foto: Goldšteinas kapātais bifšteks

Sastāvdaļas

  • 400 g liellopu un cūkgaļas maltās gaļas
  • 6 sīpoli
  • 50 g zaļumu
  • 5 olas
  • 50 g loku
  • sviests
  • sāls
  • pipari
  • malta paprika

Pagatavošana

  1. Divus sīpolus sīki sagriež.
  2. Maltajai gaļai pievieno 1 jēlu olu, sagrieztos sīpolus, sāli, piparus - kārtīgi samaisa.
  3. Zaļumus sakapā, pievieno maltās gaļas masai.
  4. Maltās gaļas masu sadala 4 vienādās daļās, no katras veido plakanu kotleti.
  5. Bifštekiem jāsanāk, aptuveni, plaukstas lielumā.
  6. Bifštekus cep sviestā, no abām pusēm, kamēr parādās brūngana garoziņa.
  7. Ceptos bifštekus noliek malā, siltā vietā, lai tie neatdziest.
  8. Atlikušos sīpolus sagriež gredzenos.
  9. Sīpolu gredzenus cep tajā pašā pannā, kur cepās gaļa, maisot, 2 minūtes.
  10. Ceptajiem sīpolu gredzeniem jāpaliek mazliet kraukšķīgiem.
  11. Bifštekus liek traukā, virsū liek ceptos sīpolu gredzenus.
  12. No olām izcep vēršaci, sadala tā, lai uz katra bifšteka būtu viens olas dzeltenums, pārkaisa ar sakapātiem lokiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes