Sastāvdaļas
- 400 g miltu
- 40 ml augu eļļas
- 1/2 tējkarotes sāls
- 20 g svaiga rauga
- 240 ml silta ūdens
Piedevas uz picas:
- 300 g konservētu tomātu
- 1 sīpols
- 2 ķiploka daiviņas
Pagatavošana
- No mīklas sastāvdaļām samīca mīkstu mīklu, tā, lai tā nelīp pie rokām.
- Mīklai uzklāj drānu, noliek siltā vietā, lai uzrūgst.
- Gatavo piedevas - sīpolu un ķiploku sīki sakapā, apcep augu eļļā.
- Konservētajiem tomātiem nolej sulu, sasmalcina, pievieno ķiplokiem un sīpoliem, sautē 3-5 minūtes.
- Uzrūgušo mīklu samīca, izrullē apli, uzklāj piedevas.
- Picu liek veidnē, kas ietaukota ar augu eļļu, cep 200°C temperatūrā, 15 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!