Sastāvdaļas
- 2 - 3 vakardienas maizes šķēles
- 4 ēdamkarotes olīveļļas
- 2 tējkarotes šerija etiķa
- 6 nomizoti rupji sakapāti tomāti
- 1 rupji sakapāta sarkanā paprika
- 1 liels nomizots gurķis
- 1 cieti vārīta rupji sakapāta ola
- 3 ķiploka daiviņas
- 4 ēdamkarotes auksta ūdens
- grauzdiņi
- malti melnie pipari
- sāls
Pagatavošana
- Maizi liek eļļas, etiķa un sāls maisījumā, mērcē 15 minūtes.
- Virtuves kombainā sasmalcina tomātus, papriku, gurķi, olu, ķiplokus un maizes maisījumu.
- Ja maisījums pārāk biezs, pievieno ūdeni.
- Pieber sāli un piparus, apslaka ar eļļu, pasniedz karstu ar grauzdiņiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!