Garšvielu vistas gaļa

Garšvielu vistas gaļa Foto: Garšvielu vistas gaļa

Sastāvdaļas

  • 800 g vistu krūtiņas
  • 5 g ķiploku
  • 5 g maltas paprikas
  • 3 g oregano
  • 1 ēdamkarote olīveļļas
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Vistas gaļu noskalo un nosusina.
  2. Bļodā samaisa sāli, piparus, oregano, maltu papriku.
  3. Ar maisījumu ierīvē gaļu, atstāj uz 10 minūtēm. 
  4. Pannā sakarsē olīveļļu, cep vistas gaļu, kamēr parādās brūngana garoziņa.
  5. Sakarsē krāsni, veidnē ieklāj foliju, kas salocīta vairākās kārtās.
  6. Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē.
  7. Vistas gaļu liek folijā, uzlej olīveļļu, kas palikusi pāri pēc cepšanas.
  8. Cep krāsnī, uz vidējas uguns, pēc 20-25 minūtēm - palielina uguni, pacep, tad uguni samazina.
  9. Gatavu gaļu uzmanīgi izņem no folijas, sagriež nelielos gabalos.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes