Sastāvdaļas
- 800 g vistu krūtiņas
- 5 g ķiploku
- 5 g maltas paprikas
- 3 g oregano
- 1 ēdamkarote olīveļļas
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Vistas gaļu noskalo un nosusina.
- Bļodā samaisa sāli, piparus, oregano, maltu papriku.
- Ar maisījumu ierīvē gaļu, atstāj uz 10 minūtēm.
- Pannā sakarsē olīveļļu, cep vistas gaļu, kamēr parādās brūngana garoziņa.
- Sakarsē krāsni, veidnē ieklāj foliju, kas salocīta vairākās kārtās.
- Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē.
- Vistas gaļu liek folijā, uzlej olīveļļu, kas palikusi pāri pēc cepšanas.
- Cep krāsnī, uz vidējas uguns, pēc 20-25 minūtēm - palielina uguni, pacep, tad uguni samazina.
- Gatavu gaļu uzmanīgi izņem no folijas, sagriež nelielos gabalos.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!