Sastāvdaļas
- 3 vidēja lieluma sālīti gurķi
- 100 g žāvētu melno plūmju
- 2 cieti vārītas olas
- 300 g vārītas liellopu gaļas
- 1 maza bundžiņa konservētu zaļo zirnīšu
- 2 ēdamkarotes skābā krējuma
- sāls
- malti melnie pipari
Pagatavošana
- Gurķus nomizo, ja sēklas ir lielas, tās izņem.
- Žāvētās plūmes noskalo, lieko šķidrumu nospiež.
- Gurķus, melnās plūmes, gaļu - sagriež gabaliņos.
- Sagriezto gaļu, gurķus un melnās plūmes liek traukā.
- Pievieno zaļos zirnīšus, skābo krējumu, sāli, piparus - samaisa.
- Olām noņem čaumalu, sagriež ceturtdaļās.
- Salātus rotā ar olu ceturtdaļām, pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!