Sastāvdaļas
- 1 glāze miltu
- 1 glāze piena
- 2 olas
- 1 tējkarote cukura
- šķipsniņa sāls
- taukvielas cepšanai
Pagatavošana
- Bļodā iesijā miltus, pieber sāli un cukuru. Vidū izveido iedobi.
- Iedobītē lēnām lej pienu; kad puse pielieta, rūpīgi samaisa, lai nav kunkuļu.
- Olas sakuļ un pievieno mīklai. Pielej atlikušo pienu un cītīgi sakuļ.
- Atstāj, lai mīkla vismaz 20-30 minūtes nostāvas.
- Sakarsē pannu un un taukvielas. Ar pavārnīcu ielej vienā malā tik daudz mīklas, lai pannu pašūpojot, tā pārklāj visu pannas virsmu.
- Kad apakšpuse kļuvusi dzeltena, ar platu lāpstiņu (visslābāk, ja tas ir platais pankūku nazis) apgriez uz otru pusi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!