Garneļu ragū franču gaumē

Garneļu ragū franču gaumē Foto: Garneļu ragū franču gaumē

Sastāvdaļas

  • 2 lieli tomāti
  • purava gabaliņš vai daži loki
  • 200 g šampinjonu
  • 1 ēdamkarote eļļas
  • 1 ķiploku daiviņa
  • ½ tējkarotes sāls
  • škipsniņa melno piparu
  • 1 ēdamkarote lobītu garneļu
  • 40 g valriekstu

Rotājumam:

  • dilles
  • 1 citrons

Pagatavošana

  • Tomātus sagriež palielos kubiņos. Noskalo puravu un ieslīpi sagriež šķēlītēs. Sagriež šampinjonus.
  • Pannā sakarsētā eļļā ātri apcep tomātu kubiņus, puravu un šampinjonus, neapbrūnina.
  • Pievieno sasmalcinātu ķiploku, sāli un piparus.
  • Visam pievieno garneles un sasmalcinātus valriekstus. Maisījumu ātri uzkarsē.

Ēdiens skaisti izskatīsies mazos trauciņos. Rotā ar diļļu zariņiem un citronu daiviņām. Pasniedz ar baltmaizi vai graudu maizi.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes