Sastāvdaļas
- 1 kg gaļas (teļa, cūkas, vistas vai tītara)
Marinādei:
- 2 kivi
- 2 sarkanās paprikas
- 4 sīpoli
- sāls, pipari, malts koriandrs pēc garšas
Pagatavošana
- Kivi un 2 sīpolus nomizo, liek tos blenderī un sasmalcina viendabīgā biezenī.
- Paprikas sagriež lielos pusgredzenos, atlikušos sīpolus - gredzenos.
- Gaļu noskalo un sagriež gabalos, apsāla, sapiparo, ierīvē ar maltu koriandru.
- Pārlej visu ar kivi mērci, pievieno sagrieztās paprikas, sīpolus.
- Visu kārtīgi samaisa un liek ledusskapī marinēties uz 2-3 stundām.
- Kad laiks pagājis, gaļu ar visu marinādi liek multikatlā, ieslēdz cepšanas režīmu, cep 45 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!