Sastāvdaļas
- 4 baklažāni
- 2 kabači
- 7 tomāti
- 3 gurķi
- 1/2 ķiploka galviņas
- 2 ēdamkarotes malta kaltēta oregano
- 2 ēdamkarotes malta kaltēta bazilika
- 1 ēdamkarote safrāna
- 50 g olīveļļas
Pagatavošana
- Ietauko veidni.
- Baklažānus, kabačus, gurķus nomizo, tomātiem novelk miziņu - visu sagriež lielos gabalos.
- Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē.
- Pievieno oregano, baziliku, safrānu, pārlej visu ar olīveļļu.
- Veidni ar dārzeņiem, garšvielām un ķiplokiem liek sakarsētā krāsnī uz 20 minūtēm.
- Pēc 20 minūtēm izņem no krāsns, samaisa, pieber sāli.
- Veidni liek atkal krāsnī, turpina cept 30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!