Gardie kēksi

Gardie kēksi Foto: Gardie kēksi

Sastāvdaļas

  • 1 ola
  • 1 glāze cukura
  • 1 glāze kefīra
  • 2 glāzes miltu
  • 1,5 tējkarotes cepamā pulvera
  • 2/3 glāzes saulespuķu eļļas

Pildījumam pēc izvēles:

  • džems vai ievārījums
  • 1 tējkarote kartupeļu cietes

Pagatavošana

  1. Visas biskvīta sastāvdaļas sakuļ ar putotāju.
  2. Mīklu liek papīra kēksu formiņās.
  3. Pēc vēlēšanās - pildījumam džemu vai ievārījumu sajauc ar kartupeļu cieti, liek siltā vietā uz 30 sekundēm.
  4. Pildījumu pilda kēksos.
  5. Cep ~ 180°C temperatūrā 25 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes